måndag 27 september 2010

Ny vecka och vackert väder

Idag är det knastrigt i gräset, krispig luft och klarblå himmel, kan det bli bättre? Så härligt höstväder! Älskar att kunna ta det lite lugnt på morgonen innan det är dags för jobbet, ta hand om dotter, hundar och mig själv!

Imorgon börjar rallylydnaden, pga något avhopp finns det nu 1-2 platser kvar, men kursen körs givetvis oavsett, det kommer bli grymt kul! Ska skiva ut alla skyltar ikväll, det har ju blivit lite nytt sedan jag skrev ut dem sist, så nu är färgpatronerna bytta så det är bara att göra om! :D Vill du vara med på kursen, slå mig en pling så ordnar vi det!

3 kommentarer:

  1. SV: Hahahahaha! Den där jävla bollen har jag slängt åt helskotta! ;o) Dumma hund! Vi vill gå spårkurs förexten, har du inge sånt på G!? :o)

    Hälsningar Malin

    SvaraRadera
  2. Hrm inte nu i vinter, det blir så kallt... men vi kanske kan ta bara ett par söndagar, en minikurs?! det hade ju funkat. fast det blir isf personspår :) vad sägs!?

    SvaraRadera
  3. hrm ska nog lägga in en sån kurs på söndagar i oktober. ska lägga in den om nån dag! två söndagar, billigt och bra ska det bli!!!

    SvaraRadera