fredag 20 augusti 2010

Imorgon minisemester!

Ikväll var det näst sista tillfället med valparna, vi hade aktivering/stress idag på menyn! roligt var det, och lite publik hade vi :)

Efter det har jag lämnat Neo, Max och Volga hos sina respektive hundvakter, känns konstigt att lämna bort dem när man aldrig gör det! Men de mår toppen och har det bra, annat än det med oss som saknar dem när de inte är hemma!!!
Imorgon ska vi packa in oss i bilen, och åka på semester till Eskilstuna. Ska bo på en fin camping i en stuga, och gå på tvådagarsutställning med Greta, Kolmården med Tilde, eller varför inte Parken Zoo?! Ska bli skönt att samla ihop sig lite, innan höstens arbete!

Ska ta med mig datorn på semestern, ska boka in Höstens kurser, kan utlova både ett par Valpkurser, en Allmänlydnad, Fortsättningskurs och Rallykurs! ...Spännande... :D

Trevlig helg på er !!!!

1 kommentar:

  1. första natten har gått bra. volga var lite orolig ibörjan men sen somnade hon och har endast vaknat för att gå in eller ut från täcket. igår på kvällspromisen blev jag nockad då hon gjorde sitt "yey vi ska ut hopp". lite röd o öm idag men det går nog över! :)
    ha så trevlig nu på er semester och jag håller tummarna för er i utställningsringen!

    SvaraRadera