tisdag 7 december 2010

ingångar till fotposition

jah och greta har tränat på hennes ingångar till fotpositionen på senaste tiden, både fr vänster och höger. Hon har dock en förkärlek att gå lite för långt när hon går höger in, bakom ryggen, men drt tror jag beror mycket på att jag tränat gå runt heka varvrt, men hon är uppmärksam på min det räcket-hand.

Vad tränar ni med vovven för tillfället? :)

4 kommentarer:

  1. haha, alltid lika skoj att se vilken tid du uppdaterar bloggen :) jag och stella tränar på fotgående också. just nu bara högersida sedan måste hon ju lära sig någong gång att det inte är ok att sätta sig en meter framför matte. känns trägt nu men men..

    SvaraRadera
  2. Vi tränar på flera olika lydnadsmoment för tillfället eftersom vi ju satsar mot LK2 och LK3 debut till våren =). Med Milou försöker jag komma på hur jag på bästa sätt ska lära in luktdiskrimineringen och med Charlie blir det mycket rutan och apportering för tillfället.

    Och så tränar vi en hel del agility också och där är det slalom och agility i allmänhet som det tränas på.

    SvaraRadera
  3. Vill oxå träna agility på vintern! Men mest rally nu för vår del. Nej, mest andras hundar just nu för vår del, kanske det ska stå.. ;) men rally för oss när vi tränar oss själva.. :)

    Ja här är det uppochnervända världen, kan inte sova, kan inte komma upp. Sover längst när jag jobbar mina få men ack så jobbiga 16-17 timmarsdygn. :(

    Kram på er!

    SvaraRadera
  4. idag har vi tränat lite förberedande för agility, jag hängde upp en filt på 2 stolar som remi skulle springa under, den där tunneln verkar så läskig så jag kände att jag börjar lite lätt hemma :) häromdan va vi ute och åkte spark, skönt vinterkompliment till cykelträningen :)

    SvaraRadera